Bine ati venit la Pensiunea Agroturistica “Floare de Camp” - Sfantu Ilie, Scheia, Cazare Suceava | Tel: 0040722 533597 | gps: N:47.611725 E:26.200233

Refugiul de la Pensiunea Floare de Câmp

Cuvântul refugiu mă duce cu gândul la Pensiunea Floare de Câmp pentru că e acel loc unde oaspeții, prietenii și familia își găsesc liniștea și se simt ca acasă.
9 apr.

Refugiul de la Pensiunea Floare de Câmp

Cuvântul refugiu mă duce cu gândul la Pensiunea Floare de Câmp pentru că e acel loc unde oaspeții, prietenii și familia își găsesc liniștea și se simt ca acasă. Dacă ai în plan să te deconectezi de la agitația urbană pentru câteva zile și să te reconectezi la tine și la cei dragi, ia în calcul Pensiunea Floare de Câmp. Bucovinenii au deja o reputație consacrată de gazde bune, iar o ședere în acest colț de rai te va convinge de acest lucru.

Nu o spunem doar noi, ci o spun și clienții care ne-au trecut pragul:  Nu există un loc mai frumos și mai cald în Bucovina pentru a simți cu adevărat spiritul ospitalier decât aici!

Pensiunea Floare de câmp este situată în Șcheia, chiar în apropiere de Suceava și e un loc numai bun de cazare dacă intenționezi să vizitezi mănăstirile de la Voroneț sau Gura Humorului, Cetatea de Scaun sau Muzeul Satului Bucovinean. Poziționarea avantajoasă în afara orașului, dar totuși în apropiere de punctele de interes din Bucovina și de Suceava este încă un aspect apreciat de clienți.

Știi că ești în apropiere de pensiune dacă te întâmpină mirosul florilor și vezi o curte frumos amenajată, cu verdeață, flori și copaci. Foișorul, leagănul și curtea mare sunt ideale pentru ca cei mici să-și consume energía, în timp ce adulții pot pregăti un grătar sau pot sta la povești.

Pentru că ne plac mult florile, le-am folosit și ca temă de inspirație în amenajarea camerelor. Dacă nuanțele și mirosul lavandei te încântă, avem o cameră în care să te simți în elementul tău. Nu am uitat nici de clasicii tradafirii, cărora le-am dedicat o altă încăpere.

Livingul și bucătăria îți oferă libertatea de a petrece timp valoros alături de prieteni și familie sau pot fi și loc de sărbătorire a unui eveniment deosebit. Cum toate drumurile duc în Bucovina, te invităm să te cazezi câteva zile la această pensiune pentru o gură de oxigen și un moment de respiro într-un cadru de poveste.

 

0
SHARES
0